NEW MAGNEZIUM 18 BLACK/BLUE

(Код: )

NEW MAGNEZIUM 18 BLACK/BLUE
Цена: 2 590.00 Лей
Количество: 

Bicicleta Crosser Magnesium

Bicicleta Crosser Magnesium cu diametrul rotilor de 18 inch e o bicicleta potrivita pentru copii, garantand calatorii sigure si placute atat pe distante scurte, cat si distante lungi.

Crosser Magnesium e o bicicleta moderna, construita din aliaje de cea mai inalta calitate, caracterizate printr-un grad superior de rezistenta la uzura.

Bicicleta e echipata cu diverse functii care vor ajuta copilul sa se bucure de plimbari lungi si confortabile in aer liber.   

 Frana de mana va asigura opriri sigure, indiferent de tipul terenului pe care se deplaseaza.

Rotile ajutatoare vor fi utile in perioada de acomodare, apoi cand se va obisnui, acestea pot fi demontate fara mult efort.

Volanul curbat va permite copilului sa conduca cu usurinta bicicleta, fara sa se raneasca.   

 Cosul si claxonul se numara printre cele mai preferate accesorii de copii, acestea sunt utile si in acelasi timp atractive.

 

Greutatea de doar 9.7 kg ii vor permite copilului sa o utilizeze, de asemenea o vei putea transporta oriunde fara a intampina dificultati.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок