CARUCIOR 2in1 CARRELLO AURORA almond beige

(Код: )

CARUCIOR 2in1 CARRELLO AURORA  almond beige
Старая цена 7 590.00 Лей
Цена: 7 490.00 Лей
Количество: 
CARUCIOR 2in1 CARRELLO AURORA  almond beige CARUCIOR 2in1 CARRELLO AURORA  almond beige CARUCIOR 2in1 CARRELLO AURORA  almond beige CARUCIOR 2in1 CARRELLO AURORA  almond beige CARUCIOR 2in1 CARRELLO AURORA  almond beige CARUCIOR 2in1 CARRELLO AURORA  almond beige CARUCIOR 2in1 CARRELLO AURORA  almond beige

Carrello Aurora 2 în 1 - un cărucior elegant funcțional pentru plimbări prin oraș sau parc

Pentru mulți părinți, doar o privire este suficientă pentru a decide să cumpere un Carrello Aurora 2 în 1. Și aceasta va fi o decizie bună, deoarece impresionează nu numai prin designul său. Funcționalitatea și fiabilitatea acestui model sunt, de asemenea, cele mai bune! În general, considerăm că manevrabilitatea este exemplară - acesta este un cărucior ușor și se direcționează perfect chiar și cu o singură mână. Mai mult decât atât, se deplasează perfect ca pe orice suprafață: pe pavaje, pe iarbă, pe nisip și chiar în off-road. Dacă căutați un cărucior de oraș elegant la un preț accesibil, acest model merită atenție.

Leagăn

 

Țesătura texturată pentru toate versiunile Karello Aurora din pachetul 2-în-1 este impermeabilă și protejată UV. Pentru a ascunde bebelușul de soare sau de vreme rea, adâncimea glugii poate fi reglată folosind o vizor moale și o secțiune suplimentară închisă (de iarnă). Aerisirea în cărucior este, de asemenea, excelentă: există ferestre de ventilație în partea inferioară a leagănului și în capotă, care vor permite aerului proaspăt să pătrundă în leagăn în zilele toride. Mamele vor aprecia, de asemenea, funcționalitatea pelerinei - este fermecată, împodobită cu elemente reflectorizante pentru plimbări în siguranță pe întuneric și există un buzunar pe partea superioară a suprafeței pentru lucruri mici importante. Pentru transportul coșului există un mâner convenabil pe capotă.

Bloc pentru plimbare

 

Căruciorul din acest cărucior este, desigur, reversibil (puteți schimba instantaneu direcția în care va arăta micul pasager). Carrello Aurora este potrivit pentru iarnă? Da, părțile laterale ale scaunului sunt închise, astfel încât copilul nu va fi umflat. Capa de pe picioare este de asemenea caldă aici. Capota adâncă a scaunului rămâne practic aceeași atunci când spătarul este complet orizontal. Hota are o fereastră transparentă impermeabilă pentru a vă supraveghea bebelușul în orice vreme. Ei bine, deoarece acesta este un model pentru oraș - cadrul poate fi pliat împreună cu blocul de mers pe jos. Acest lucru este convenabil pentru deplasarea într-o mașină și în transportul public, precum și pentru ridicarea căruciorului la podea după o plimbare.

Şasiu

 

Cadrul ușor al căruciorului este fabricat din aliaj de aluminiu rezistent. În funcție de designul căruciorului, acesta poate fi lăcuit auriu roz sau negru. Ambele culori arată incredibil de elegante! Caracteristicile tehnice ale modelului sunt, de asemenea, la un nivel ridicat. Amortizarea sportivă vă ajută să depășiți orice umflături. În plus, roțile suficient de mari din cauciuc solid înmoaie călătoria. Aceste anvelope sunt neperforate și garantează o bună aderență pe drumuri umede sau alunecoase.

Mânerul nu este reglabil aici, dar am testat acest model în diferite condiții de exterior și am aflat că Carello Aurora 2 în 1 este perfect atât pentru părinții miniaturali, cât și pentru cei înalți (170-180 cm). Balustrada este poziționată la un nivel optim, astfel că căruciorul poate face față cu ușurință bordurilor.

Caracteristici

• Tipul pliant: Carte

• Fereastra de vizualizare: Da

• Reglare spătar: 3 poziții, inclusiv „culcat”

• Bara de protecție: Da, detașabilă

• Coș: Da, încăpător

• Tipul de roți: pivotant frontal

• Material roată: cauciuc

 

Accesorii

• Capac pentru picioare

• Pelerina de ploaie

• O geanta

 

Dimensiuni (editați)

• Dimensiune desfăcută: 85x57x99 cm (L / W / H)

• Dimensiunea leagănului: 90x40x20 cm (L / W / D)

• Dimensiunea scaunului: 86x31x22 cm (L / W / D)

• Capacitate maximă de ridicare: 22 kg

 

• Greutate: 13,5 kg
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок