CARUCIOR 3in1 GT4 PEG-PEREGO black shine

(Код: )

CARUCIOR 3in1 GT4 PEG-PEREGO  black shine
Цена: 17 950.00 Лей
Количество: 
CARUCIOR 3in1 GT4 PEG-PEREGO  black shine CARUCIOR 3in1 GT4 PEG-PEREGO  black shine CARUCIOR 3in1 GT4 PEG-PEREGO  black shine CARUCIOR 3in1 GT4 PEG-PEREGO  black shine CARUCIOR 3in1 GT4 PEG-PEREGO  black shine CARUCIOR 3in1 GT4 PEG-PEREGO  black shine CARUCIOR 3in1 GT4 PEG-PEREGO  black shine CARUCIOR 3in1 GT4 PEG-PEREGO  black shine CARUCIOR 3in1 GT4 PEG-PEREGO  black shine

Familia ta se mărește în fiecare zi?

GT4 este, de asemenea, perfect pentru 2 copii. GT4 SL Modular crește împreună cu familia ta.

Cu adaptorul dual GT4 (accesoriu), poate transporta cu ușurință doi pasageri chiar de la naștere.

Se transformă într-un cărucior dublu 

Spațioasă și elegantă, pătuțul Culla Primonido este cel mai primitor și mai sigur loc pentru copilul dumneavoastră.

Materialele, designul și detaliile căruciorului Culla Primonido asigură o respirabilitate maximă pentru bunăstarea bebelușului dumneavoastră.

Vine cu o saltea confortabilă! Culla Primonido este aprobat pentru utilizare în mașină (cu kit auto opțional).

Pe un cadru ușor și în același timp durabil, puteți instala nu numai un bloc de mers pe jos, ci și un scaun auto pentru copii pentru cei mai mici copii, un scaun auto pentru pasagerii grupului 0+. Adică, datorită acestor funcții suplimentare, căruciorul poate fi ușor transformat într-un sistem de călătorie. Cu ajutorul acestuia, puteți călători în alte țări și orașe, chiar și cu un copil mic. Acest lucru este convenabil pentru părinții care nu doresc să rămână acasă și le place să călătorească cu rudele lor.

 Visuri dulci garantate și confort maxim, chiar și atunci când bebelușul este treaz, datorită spătarului reglabil.

Sistem confort: spătarul și spătarul pot fi reglate din exterior în același timp.

 Partea de jos este echipată cu un sistem de ventilație de 4 anotimpuri pentru a regla circulația aerului în interiorul leagănului.

Hota panoramică cu fereastră de ventilație și accesoriu pentru jucăria preferată a bebelușului. Husa antiderapantă pentru picioare

 Părinții decid singuri cum să instaleze scaunul - cu fața către ei sau în direcția scaunului cu rotile. Î

n primul caz, vor putea observa bebelușul, în al doilea, îi vor oferi ocazia să se bucure de mediu. Schimbarea poziției scaunului este ușoară și simplă printr-o singură mișcare a mâinii. Cu practicile adaptoare duble GT4 (accesorii opționale) puteți crea configurații diferite pentru transportul a 2 copii sau gemeni ușor diferiți.

Spătarul este reglabil în mai multe poziții. Cel mai jos este aproape orizontal. Datorită acestui fapt, micul pasager va putea întotdeauna să adoarmă în timpul plimbărilor lungi.

Scaunul auto pentru copii Peg Perego Primo Viaggio SL garantează siguranță și confort suplimentar.

Reglabil în trei poziții pentru odihnă și somn confortabil al copilului.

Scaun anatomic cu pernă pentru confort la nou-născut. Echipat cu un mâner de transport.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок