CARUCIOR 3in1 VELOCE PEG-PEREGO black shine

(Код: )

CARUCIOR 3in1 VELOCE PEG-PEREGO black shine
Цена: 18 900.00 Лей
Количество: 
CARUCIOR 3in1 VELOCE PEG-PEREGO black shine CARUCIOR 3in1 VELOCE PEG-PEREGO black shine CARUCIOR 3in1 VELOCE PEG-PEREGO black shine CARUCIOR 3in1 VELOCE PEG-PEREGO black shine CARUCIOR 3in1 VELOCE PEG-PEREGO black shine CARUCIOR 3in1 VELOCE PEG-PEREGO black shine CARUCIOR 3in1 VELOCE PEG-PEREGO black shine CARUCIOR 3in1 VELOCE PEG-PEREGO black shine CARUCIOR 3in1 VELOCE PEG-PEREGO black shine

Colecția elegantă și sofisticată Moonstone se remarcă prin nuanța sa strălucitoare și învăluitoare.

Țesătura subtilă a țesăturii jacquard potrivite conferă o notă de rafinament.

Odihna copilului dumneavoastră este importantă pentru bunăstarea lor.

Pragul mare Culla Grande urmărește creșterea copilului dumneavoastră cu mult spațiu pentru a-și respecta nevoile.

Vine cu o saltea confortabilă

Bucurați-vă de plimbări confortabile pe tot parcursul anului cu gluga din țesătură UPF 50+ cu parasolar pentru a vă proteja copilul.

Prea fierbinte, prea fierbinte? Închiderea cu fermoar ascunde panoul din plasă pentru mai multă ventilație

O pătură confortabilă pentru picioare, cu detalii elegante de haute couture, îți protejează bebelușul în cele mai reci zile ale anului.

Pliere ultra-compactă. Scaun reversibil de la naștere. Cântărește doar 10,7 kg. Lățime 51 cm, trece cu ușurință testul de ridicare.

Roțile de calitate superioară asigură manevrabilitate pe toate terenurile.

Scaunul este fabricat din material flexibil pentru un confort suplimentar de la naștere până la 22 kg. Spatele se sprijină în diferite poziții.

Roțile netede, amortizoarele din spate cu arcuri vizibile și rulmenții cu bile asigură o direcție agilă pe toate terenurile.

Puteți regla roțile din față de la blocat la pivotant și invers. Roțile foarte vizibile sunt ideale chiar și pentru plimbări seara. Frână convenabilă.

Pliație compactă cu fixare a scaunului în ambele poziții. Caracteristici excelente independente și compacte.

Scaunul se pliază întotdeauna compact, protejând tapițeria și asigurând o igienă perfectă.

Scaunul auto pentru copii este omologat pentru grupa 0+, de la 0 la 13 kg, potrivit pentru bebeluși de la naștere până la 1 an.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок