Constructor „Techno 2 TechnoK”, art. 0502

(Код: )

Constructor „Techno 2 TechnoK”, art. 0502
Цена: 185.00 Лей
Количество: 
Constructor „Techno 2 TechnoK”, art. 0502 Constructor „Techno 2 TechnoK”, art. 0502 Constructor „Techno 2 TechnoK”, art. 0502 Constructor „Techno 2 TechnoK”, art. 0502

Dimensiuni ambalaj 54,5 x 32 x 32 cm

Setul de construcție este una dintre cele mai populare jucării în rândul copiilor de toate vârstele. La urma urmei, acesta nu este doar un joc captivant, ci și un accesoriu util pentru dezvoltare și educație. Puteți construi o mașină, o casă, o navă spațială, puteți explora adunări și fracții!

 

Include 100 de detalii interesante și variate în culori clasice vibrante.

 

Cărămizi de diferite dimensiuni, ferestre, uși și garduri pentru construirea de case și castele. Un set de indicatoare rutiere, figuri de mașini și un avion vor fi la îndemână pentru jocuri interesante cu garaje și parcări.

 

Platformele cu roți sunt în general o mană divină. Puteți construi o mașină, un tren sau un avion. Și platforma este utilă și la proiectarea roboților.

Constructor TechnoK îndeplinește toate cerințele de siguranță, elementele nu au margini ascuțite și miros străin. Detaliile au o culoare strălucitoare care nu rămâne pe degetele copiilor. Cărămizile sunt plăcute la atingere, ușor de pliat, în timp ce structura asamblată este puternică și își menține forma.

Конструктор "Техно 2 ТехноК", арт. 0502

16×32 см

 Классический цветной конструктор очень понравится Вашему ребёнку.

Он состоит из 100 элементов. С его помощью у ребёнка развивается моторика рук и фантазия.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок