"MAMMOET", autobasculante (Polesie) art.89939

(Код: )

"MAMMOET", autobasculante (Polesie) art.89939
Цена: 660.00 Лей
Количество: 
"MAMMOET", autobasculante (Polesie) art.89939 "MAMMOET", autobasculante (Polesie) art.89939 "MAMMOET", autobasculante (Polesie) art.89939

Dimensiunea pachetului 670х265х365

Basculantă de jucărie MAMMOET. Lungimea autobasculantei este de 67 cm, lățimea este de 26 cm, iar înălțimea este de 36 cm.

Jucăria este mare! Potrivit atât pentru jocuri de acasă, cât și pentru călărie pe frânghie pe stradă. Cabina este similară cu aspectul unui camion Kamaz modern (cu un anumit grad de convenție).

Caroseria unui autobasculant cu hayon se ridică (nu poate fi îndepărtată complet, deoarece este fixată pe cadru). Înăuntru poți încărca nisip, iarbă, gunoi și bețe, piese pentru truse de construcție, mașini, bărbați și te poți juca ca un adevărat șofer de camion!

Diferență: jucăria este realizată într-un design MAMMOET negru și roșu strălucitor, care este o nouă versiune a stilului de design al celor mai populare mașini de jucărie pentru copii.

MAMMOET este o mare companie olandeză de expediere de marfă cu propriul stil de pictură corporativă bine-cunoscut în Europa.

Aparatul este produs la cea mai mare fabrică de jucării pentru copii „Polesie” folosind tehnologia companiei germane Wader din materii prime europene de înaltă calitate (fără toxine și fenoli) și coloranți alimentari.

Calitate și siguranță pentru copii sunt garantate! Prelucrare impecabilă (plastic fără așchiere și nereguli), construcție atentă și fiabilă (și sigură pentru copii) a jucăriei.

 




Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок