Bucătărie cu un set de vase TechnoK art.6061

(Код: )

Bucătărie cu un set de vase TechnoK art.6061
Цена: 310.00 Лей
Количество: 
Bucătărie cu un set de vase TechnoK art.6061 Bucătărie cu un set de vase TechnoK art.6061 Bucătărie cu un set de vase TechnoK art.6061

Jucăria „Bucătărie cu un set de vase TechnoK” se distinge favorabil prin designul său: o bucătărie de jucărie cu vase se vinde într-o valiză roz aprins.

Această versiune a jucăriei „doi în unu” este cu adevărat interesantă pentru copii.

Copiii îi așteaptă pe entuziasmul plăcut cu privire la ceea ce se află în valiză, intriga în procesul de despachetare și, la final, răsplata mult așteptată - jocuri interesante cu bucătăria, vesela și o valiză.

Valiza are roți mari, puternice, un mâner confortabil, reglabil și cu siguranță. Acest lucru permite copilului să transporte liber setul de bucătărie în el.

Capacul deschis al valizei este fixat în mai multe poziții, iar în interior există un autocolant interesant care imită un raft de bucătărie.

Jucăria „Bucătărie cu un set de vase TechnoK” este realizată în culori roz, care va atrage tinerii bucătari și își pot „prepara” cu ușurință capodoperele culinare chiar și în timp ce călătoresc!

În set: valiză, blat de bucătărie, baterie, cratiță mare cu capac, farfurie adâncă - 2 buc, lingură 2 buc.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок