Jucărie „Bucătărie 8 TechnoK”, art. 0915

(Код: )

Jucărie „Bucătărie 8 TechnoK”, art. 0915
Цена: 660.00 Лей
Количество: 
Jucărie „Bucătărie 8 TechnoK”, art. 0915 Jucărie „Bucătărie 8 TechnoK”, art. 0915 Jucărie „Bucătărie 8 TechnoK”, art. 0915 Jucărie „Bucătărie 8 TechnoK”, art. 0915 Jucărie „Bucătărie 8 TechnoK”, art. 0915 Jucărie „Bucătărie 8 TechnoK”, art. 0915

Jucăria „Bucătăria 8” le va permite copiilor să se simtă ca adevărați bucătari.

Bucătăria are trei arzătoare cu mânere care se rotesc și imită incluziunile de gaze, cârlige, rafturi pentru vase, un cuptor mare și două dulapuri laterale.

Setul are, de asemenea, o varietate de ustensile pentru gătitul meselor sănătoase și servirea unei mese festive pentru 4 persoane.

După o cină delicioasă trebuie să spălați vasele - pentru aceasta există o chiuvetă cu robinet.

Picioarele originale ale bucătăriei cu două dulapuri fac jucăria stabilă și foarte funcțională. Înălțimea bucătăriei asamblate este de 81 cm, iar lățimea blatului este de 51 cm. Este convenabil ca doi sau chiar trei copii să se joace cu blatul larg.

 

Toy "Kitchen" de la TechnoK - o alegere excelentă pentru jocurile de rol bazate pe poveste.

Ei dezvoltă o bună coordonare, imaginație, abilități de comunicare și gândire a copiilor, ajută la formarea abilităților de gătit, curățare, învață regulile de comportament cu aparatele din bucătărie.

Jucăria este fabricată din plastic durabil, inodor, netoxic. Utilizarea doar a coloranților de înaltă calitate oferă o culoare strălucitoare pentru o perioadă lungă de utilizare.

Setul de ustensile include: o tigaie, un ceainic, o tigaie cu capac, 4 farfurii adânci, 4 căni pe farfurii, tacâmuri și ustensile de bucătărie.

Dimensiuni totale 81 × 51 × 30 cm

Ambalare - o cutie luminoasă cu mâner (61 x 48 x 20 cm)
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок