Jucărie „Kitchen TechnoK” cu modul electronic, art. 5637

(Код: )

Jucărie „Kitchen TechnoK” cu modul electronic, art. 5637
Цена: 880.00 Лей
Количество: 
Jucărie „Kitchen TechnoK” cu modul electronic, art. 5637 Jucărie „Kitchen TechnoK” cu modul electronic, art. 5637

Noul „Kitchen TechnoK” interactiv este izbitor prin realism.

În această jucărie, copilul va fi fermecat de o varietate de efecte: iluminare roșie aprinsă a arzătorului, efecte sonore („șuierat” și „gâlgâit”) și, cel mai important - un efect de abur incredibil.

Din oala în care se „gătește” ceva se ridică abur alb. Dar părinții nu trebuie să-și facă griji - aburul este doar o imitație de succes, este de fapt rece și sigur pentru copil.

Acest lucru se observă cel mai bine într-o cratiță întunecată cu un capac transparent.

Vă va atrage atenția asupra schemei de culori a bucătăriei de jucării.

În noutate, am decis să renunțăm la gama clasică roz pentru astfel de jucării. O combinație de cremă calmă și turcoaz,

potrivit designerilor, acesta transmite cel mai bine familiaritatea unei bucătării adevărate.

O astfel de schemă de culori va îndeplini nu numai visele micilor gospodine, ci și viitorilor bucătari. Și, cine știe, poate că această bucătărie va deveni pentru copil primul pas în lumea fascinantă a „bucătăriei superioare.” , tăieturii și legumelor strălucitoare.

Două cutii de carton cu „spaghete” și „cereale” pentru prepararea micului dejun sănătos, și pentru băut ceai - două căni cu farfurioare și un vas de zahăr. Și după o cină delicioasă - trebuie să spălați vasele. Pentru aceasta exista o chiuveta cu robinet si un burete in forma de floare.

 

Astfel de jocuri de rol dezvoltă bine imaginația și gândirea copiilor, ajută la formarea abilităților de gătit și de curățare și învață regulile de comportament cu aparatele din bucătărie.

 Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок