Set bucătărie , art. 2407

(Код: )

Set bucătărie , art. 2407
Цена: 195.00 Лей
Количество: 
Set bucătărie , art. 2407 Set bucătărie , art. 2407 Set bucătărie , art. 2407

Diverse jocuri de rol bazate pe complot se dezvoltă în imaginația și fantezia copiilor, gândirea, abilitățile motorii fine, comunicarea și abilitățile sociale.

Jucăria este fabricată din plastic durabil de calitate, inodor și fără margini ascuțite.

Jucăria „Dinnerware Set TechnoK” va atrage cu siguranță copiii pentru configurația sa interesantă și culorile plăcute.

Un set de vase de jucărie într-o valiză strălucitoare, cu un capac transparent și un mâner convenabil.

În același timp, valiza este o sobă cu gaz. Pe el, copilul va putea găti mâncăruri delicioase pentru prietenii jucăriei și le va trata cu ceai.

Set de bucătărie pentru copii, care poate fi acum mereu și peste tot cu mica ta amantă.

 

  Vasele de jucărie sunt ambalate într-o cutie de plastic strălucitoare, convenabilă, cu mâner și capac translucid. În același timp, valiza este o sobă de gaz de jucărie cu 2 arzătoare și 2 butoane.

  Sub suprafața gazului, există un loc pentru depozitarea a 23 de elemente realizate în gama originală de culori a liniei de modele TechnoK Kitchen Sets.

Set complet:

o pungă cu o kryshka, o plită, o tigaie, o cratiță cu capac, un ceainic, o scândură, o oală, o lingură cu fante, o furculiță mare, o farfurie - 2 buc., O farfurie - 2 buc., O ceașcă - 2 buc., O lingură - 2 buc., Furculiță - 2 buc., Cuțit - 2 buc.

 

 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок