Set bucatarie (cu muzica si lumina) Art.52648

(Код: )

Set bucatarie (cu muzica si lumina) Art.52648
Цена: 1 250.00 Лей
Количество: 
Set bucatarie (cu muzica si lumina) Art.52648 Set bucatarie (cu muzica si lumina) Art.52648 Set bucatarie (cu muzica si lumina) Art.52648

Bucătărie interactivă mare pentru bucătari mici.

Bucătăria este un set de joacă care este conceput nu doar pentru a distra copilul, ci și pentru a-l învăța primele abilități gospodărești. Există efecte de sunet și de lumină pentru un joc mai realist.

 

Bucătăria este formată dintr-o plită cu o imitație a sunetelor de ardere a gazului și de gătit, un cuptor, un blat pentru tăiat alimente, rafturi, o mașină de cafea și o chiuvetă cu robinet. Cuptorul se deschide și este o lumină în el, arzătoarele se învârt.

Acest set de joacă este multifuncțional și constă dintr-un număr mare de ustensile de bucătărie, vase, tacâmuri și produse alimentare.

Alimentat cu baterii.

Dimensiuni asamblate: 78x29x87 cm.

Setul include:

o oala de bucatarie cu capac, o tigaie cu capac, o hota cu toaster + toast, doua cani, 4 farfurioare, un robinet, doua cutite, o lingura, o furculita, o spatula, un pui picior, sare, o sticlă, suc, ketchup, lapte, două conserve, patru legume, un ou.

Dimensiuni bucatarie: inaltime - 87 cm, latime - 78 cm, adancime - 29 cm.

 

Dimensiuni pachet: 66 x 53 x 14,5 cm 

 

Va fi foarte ușor pentru un copil să se imagineze ca un adevărat bucătar într-o bucătărie luminoasă de joacă, cu un cuptor.

Rotirea butoanelor de pe aragaz creează un efect de lumină și sunet care simulează funcționarea aragazului.

În plus, chicineta este dotată cu efecte sonore realiste.

În bucătărie sunt o mulțime de rafturi și cârlige pentru ca copilul să organizeze spațiul de lucru și să pună totul „la locul lui”. Setul include veselă și tacâmuri, manechine de produse.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок