Autobuz cu logică cu muzică-lumină. art.796

(Код: )

Autobuz cu logică cu muzică-lumină. art.796
Цена: 305.00 Лей
Количество: 
Autobuz cu logică cu muzică-lumină. art.796 Autobuz cu logică cu muzică-lumină. art.796 Autobuz cu logică cu muzică-lumină. art.796 Autobuz cu logică cu muzică-lumină. art.796 Autobuz cu logică cu muzică-lumină. art.796

Acest autobuz școlar distractiv cu efecte sonore și luminoase nu-l va lăsa pe copilul tău să se plictisească și îl va introduce în lumea animalelor, îl va învăța să distingă emoțiile și să ajute la dezvoltarea abilităților motorii fine.

O carte fascinantă pe acoperișul autobuzului vă va învăța cum să distingeți 10 animale și păsări, precum și sunetele pe care le scot.

Cu ajutorul a patru boturi de pe marginea autobuzului, cel mic se va familiariza cu expresia unor emoții precum fericirea, furia, tristețea și plăcerea. Pe cealaltă parte a autobuzului, puteți folosi un mâner pentru a roti angrenajele colorate.

Există o ușă în spatele autobuzului. Pe măsură ce tamburul de pe capota autobuzului se învârte, imaginile de pe ea sclipesc cu acompaniament muzical.

 

Autobuzul se poate deplasa independent, evitând obstacolele. În timp ce se mișcă, figurile animalelor din cabină se leagănă și cântă un cântec.

Jucăria este fabricată din plastic dens și pictată în culori strălucitoare, care atrag imediat atenția copilului. Va contribui la dezvoltarea gândirii logice și a perspectivei la copil.

 

 

Dimensiune: 24x12x12.5 cm
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок