Jucărie „Xilofon- pian TechnoK”, art. 8201

(Код: )

Jucărie „Xilofon- pian TechnoK”, art. 8201
Цена: 225.00 Лей
Количество: 
Jucărie „Xilofon- pian TechnoK”, art. 8201 Jucărie „Xilofon- pian TechnoK”, art. 8201

Vă oferim o versiune modernă a xilofonului pentru cei mici. Xilofon-pian de jucărie de la TechnoX combină 2 instrumente muzicale: un xilofon și un pian cu clape. Pentru a juca la xilofon, jucaria este completata cu 2 bastoane speciale. Recomandăm jucăria copiilor de la 2 ani, deși cu siguranță este interesantă pentru copiii mai mici. Xilofonul aparține acelor jucării muzicale, primii pași pe care ar trebui să îi faci cu adulții. Necesar

explicați copilului cum puterea și sonoritatea unui sunet depind de puterea loviturii, iar sunetul în sine depinde de cheie și placă,diferența dintre sunete de la diferite taste.

O atenție deosebită trebuie acordată utilizării în siguranță a bețișoarelor de xilofon! Pentru a preveni rănirea, bețișoarele trebuie date copilului numai atunci când jucăria este folosită sub supravegherea directă a unui adult.

Xilofonul promovează dezvoltarea auzului, motricitatea fină, coordonarea mișcărilor mâinii și ochilor, ajută la studiul culorilor și la numărare. Dacă este necesar, bastoanele pot fi fixate în siguranță în canelurile speciale de pe fundul jucăriei. Deci ei vor fi mereu la locul „lor”. Pentru a ajuta începătorii și chiar muzicienii experimentați, o scurtă instrucțiune despre cutia cu melodia melodiei populare „Jingle bells”. Constructia robusta si dimensiunile relativ mici ale xilofonului iti permit sa-l iei cu tine la locul de joaca si la cresa.

 

Jucaria este realizata din plastic rezistent, inodor.

Dimensiuni 21 x 20 x 10,2 cm

 

Dimensiuni ambalaj 33 x 20 x 23,5 cm

 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок