MINIROBOȚEL MAGNETIC

(Код: )

MINIROBOȚEL MAGNETIC
Цена: 100.00 Лей
Количество: 

Set de constructii magnetice Smart Builders - divertisment de calitate pentru copilul tau

Constructorul magnetic „Robot Scout” este o jucărie strălucitoare și interesantă pentru cei mici, care va ajuta la dezvoltarea atenției, imaginației, perseverenței și are un efect pozitiv asupra dezvoltării motricității fine.

 

Setul este realizat din plastic durabil de înaltă calitate, care este rezistent la picături. Toate acoperirile și materialele sunt hipoalergenice.

Este permisă jocul bebelușilor de la 1,5 ani. Designul magnetic convenabil permite chiar și mânerelor mici să conecteze și să deconecteze ușor piesele, care sunt într-un set de 7 bucăți.

Copilul poate încerca să le stabilească în moduri diferite, astfel încât prin încercare și încercând să aleagă rezultatul potrivit.

Principalele avantaje sunt:

 

un număr mic de elemente, ceea ce face ușoară asamblarea și salvarea produsului, copilul poate recrea în mod independent întreaga structură cu propriile mâini;

piese de dimensiuni mari, fără colțuri ascuțite, ceea ce asigură siguranța acestora pentru copil;

predarea copiilor să modeleze;

plus la interiorul oricărei pepiniere.

Acest set de constructii cu magneti este o solutie ideala pentru primele seturi pentru cei mici, deoarece sunt sigure, comode si utile pentru dezvoltarea de ansamblu a copilului.

 

 
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок