Saxofonist de gâscă ( Hola Toys)

(Код: )

Saxofonist de gâscă ( Hola Toys)
Цена: 465.00 Лей
Количество: 
Saxofonist de gâscă ( Hola Toys) Saxofonist de gâscă ( Hola Toys) Saxofonist de gâscă ( Hola Toys) Saxofonist de gâscă ( Hola Toys)

Saxofonistul de gâscă muzicală este o jucărie interactivă pentru copii de la 18 luni. Cântă, vorbește, repetă și se mișcă.

Mod interactiv cu funcție de simulare: atingeți butonul din stânga și spuneți ceva. Jucăria îți va repeta cuvintele.

Muzică și cuvinte: atingeți butonul din dreapta pentru a face jucăria să vorbească sau să cânte. Ridicați jucăria de gât pentru a activa aceleași funcții.

Lumina de pe saxofon va clipi în timp cu muzica. Goose vorbește și cântă la saxofon și, de asemenea, se leagănă și bate din aripi în ritmul muzicii. Două niveluri sonore din care să alegeți.

Copiilor de la șase luni și peste le place să exploreze subiecte noi, în acest moment și abilitățile lor de vorbire se dezvoltă activ. O jucărie cu funcții interactive vă va stimula curiozitatea și abilitățile cognitive ale micuțului.

Dezvoltare

Abilități motorii grele: această jucărie în mișcare cu baterii încurajează copilul mic să se târască și să-și exercite mușchii.

Abilități mimice: o jucărie cu piese în mișcare încurajează copilul să repete după ea, antrenând coordonarea mișcărilor.

 

Dezvoltare: jucăriile care vorbesc și cântă antrenează gândirea bebelușului.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок