CARRELLO VISTA Olive green

(Код: )

CARRELLO VISTA Olive green
Старая цена 7 400.00 Лей
Цена: 3 480.00 Лей
 • – Dimensiunea căruciorului când este desfășurat este de 98x57x108 cm.

  – Dimensiunea unei dane a unei trăsuri (LxLxD) 90x38x24 cm.

  – Cadrul robust este din aluminiu, deci greutatea căruciorului este de doar 10 kg.

  – Spatele este reglat în 3 poziții, inclusiv „culcat”.

  – Roțile moi din poliuretan .

  – Capacitate maximă de încărcare 15 kg.

  Acest model se bazează pe un design solid și stabil, realizat ținând cont de cerințele părinților moderni și de confort pentru copil. Ca urmare a utilizării funcției pivotante a roților din față, manevrabilitatea și ușurința de control sunt crescute. Un scaun spațios se poate transforma cu ușurință în care schimbă poziția spatelui și a treptelor, până la orizontală.
  Ca sistem de securitate, folosește centuri în cinci puncte, pentru fixarea fiabilă a copilului, o bara de protecție detașabilă și o frână la roțile din spate.

  Există, de asemenea, o capotă suficient de mare reglabilă și un husa pe picioare, ceea ce vă va permite să mergeți la o plimbare cu un astfel de cărucior la orice temperatură afară.

  Nu mai puțin, vă va mulțumi spațialitatea coșului de bagaje CARRELLO Vista, care se potrivește cu ușurință atât lucrurilor copilului, cât și cumpărăturilor dvs.

  Cărucior manevrabil și ușor pentru copii de la vârsta de la 0 luni CARRELLO Vista vă va mulțumi cu funcționalitatea și ușurința de utilizare.

 •  


В ожидании


Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок