Jucărie „Constructor TechnoK” 50 detalii, art. 6818

(Код: )

Jucărie „Constructor TechnoK” 50 detalii, art. 6818
Цена: 190.00 Лей
Количество: 
Jucărie „Constructor TechnoK” 50 detalii, art. 6818 Jucărie „Constructor TechnoK” 50 detalii, art. 6818

Dimensiuni totale 30 x 23 x 16 cm

Setul de construcție este una dintre cele mai populare jucării în rândul copiilor de toate vârstele. La urma urmei, acesta nu este doar un joc captivant, ci și un accesoriu util pentru dezvoltare și educație.

Puteți construi o mașină, o casă, o navă spațială, puteți explora adunări și fracții!

Și platforma este utilă și la proiectarea roboților.

Elemente ondulate cu imagini de „ochi”, aplicate prin tampografie pe - o opțiune interesantă care adaugă „viață” designerului. Peștii și flamingii strânși imediat „prind viață”, este mai interesant pentru copii să se joace cu ei și, mai ales, să vorbească.

 

„Konstruktor TechnoK” îndeplinește toate cerințele de siguranță, elementele nu au margini ascuțite și miros străin. Detaliile au o culoare strălucitoare care nu rămâne pe degetele copiilor. Cărămizile sunt plăcute la atingere, ușor de pliat, în timp ce structura asamblată este puternică și își menține forma.

Principalul avantaj al acestei jucării este dezvoltarea unor abilități importante pentru dezvoltarea deplină a copiilor.

 

Construirea din diverse elemente dezvoltă abilitățile motorii fine și ajută la antrenarea coordonării mișcărilor. De asemenea, părinții, jucându-se cu copiii, îi învață cuvinte noi: numele de culori, forme, animale, clădiri și transport. Compunând o întreagă structură, copiii dezvoltă imaginația și gândirea spațială. Jocurile interesante cu un constructor educă atenția, răbdarea și perseverența. Jucându-se împreună, copiii dezvoltă abilități sociale și de comunicare
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок