Tractor cu pedale "Turbo-2" cu semiremorcă

(Код: )

Tractor cu pedale "Turbo-2" cu semiremorcă
Цена: 1 790.00 Лей
Количество: 
Tractor cu pedale "Turbo-2" cu semiremorcă Tractor cu pedale "Turbo-2" cu semiremorcă Tractor cu pedale "Turbo-2" cu semiremorcă Tractor cu pedale "Turbo-2" cu semiremorcă

Copilul trebuie doar să înceapă să pedaleze și mini-tractorul „Turbo” va începe să se miște. Cu ajutorul volanului, copilul poate alege direcția mișcării sale, iar pârghiile de pe panou adaugă și mai mult realism tractorului pentru scaunul cu rotile, simulând o cutie de viteze.

 

Manetele sunt pur decorative.

Mecanismul este acționat de un lanț.

Înălțimea de aterizare - 300 mm.

Tractorul se deplasează cu ajutorul pedalelor datorită sistemului durabil de antrenare cu lanț, dezvoltând mușchii picioarelor copilului și coordonarea mișcărilor.

Roțile mari, largi, cu banda de rulare adâncă permit tractorului să se deplaseze pe orice suprafață a drumului - asfalt, bălți, sol, pietre, nisip și iarbă.

Călărirea pe o cărucior cu pedale, cum ar fi ciclismul, dezvoltă mișcări și percepții inițiale, coordonarea generală a mișcărilor și promovează dezvoltarea fizică.

Conducerea cu un tractor este foarte interesantă, dar este și mai interesant să te joci ca șofer de tractor și să faci niște afaceri reale.

Prin urmare, tractorul are o remorcă în care poți transporta fân, nisip, sol, scânduri sau jucăriile tale. Remorca poate fi decuplată și condusă fără ea și apoi reatasată din nou.

Lungime remorcă 46,2 cm.

Recomandat copiilor de la 2 la 7 ani.

Sarcina maximă este de 50 kg.

Dimensiuni remorcă, cm: 35x35, înălțime laterală, cm: 15

Scaun (LxW), cm: 15x20.

Înălțimea spatelui - 10 cm.

Diametrul roților din față este de 16 cm, roțile din spate sunt de 21 cm, în remorcă - 18 cm.

Distanța de la scaun la pedale este de aproximativ 29 cm.

Dimensiunea ambalajului (LxWxH), mm: 780x440x550

Dimensiune asamblată (LxLxH), mm: 1245x438x540

Fabricat în Belarus.

 

Companie: OOO "PP Polesie"
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок