CARUCIOR RIO QUATRO grey

(Код: )

CARUCIOR RIO QUATRO grey
Старая цена 2 290.00 Лей
Цена: 2 290.00 Лей
Количество: 
CARUCIOR RIO QUATRO grey CARUCIOR RIO QUATRO grey CARUCIOR RIO QUATRO grey

Un cărucior cu un design incredibil de stilat, modern este foarte potrivit pentru persoanele active, dinamice, care iubesc călătoriile, plimbările lungi și vizitele.

Quatro Rio este făcut pentru tine! Ușor, manevrabil, compact – căruciorul Quatro Rio va deveni însoțitorul dumneavoastră, indiferent dacă călătoriți în oraș sau zburați în străinătate.

Modelul ocupa foarte putin spatiu, ceea ce inseamna ca il poti lua cu tine peste tot, oferind copilului un transport confortabil si familiar.

Cadrul este fabricat din aluminiu, care este ușor, dar foarte durabil. Deci modelul poate fi numit pe deplin fiabil.

Scaunul este reglabil in mai multe pozitii. Suportul pentru picioare este de asemenea reglabil.

Căruciorul vine însoțit de husă de ploaie, cântă pentru picioare și coș de cumpărături.

Pentru asigurarea fiabilă a bebelușului, sunt furnizate hamuri în 5 puncte cu inserții moi, precum și o bară de protecție moale detașabilă.

Un coș încăpător sub scaun va mulțumi în special mamele - puteți pune numeroase achiziții, toate lucrurile necesare unui copil și jucării în el.

Gluga reglabilă este confecționată din material de înaltă rezistență. Datorită vizierei, bebelușul tău va fi bine protejat de soarele arzător.

Capota are o fereastră prin care îți poți urmări copilul în timp ce călărești.

Fabricat din materiale și țesături de cea mai înaltă calitate, acest cărucior este rezistent la decolorare și lavabil, astfel încât să îl puteți păstra întotdeauna curat și atractiv.

 

Lungime/latime/inaltime: 79/45/98 cm.

Lungime/lățime/înălțime pliată: 63/28/45 cm.

Latime scaun: 22/32 cm

Latime sasiu: 45 cm

Greutate carucior: 6,5 kg.

 

Productie: Polonia
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок