Jucărie „Constructor TechnoK” 90 detalii, art. 6825

(Код: )

Jucărie „Constructor TechnoK” 90 detalii, art. 6825
Цена: 435.00 Лей
Количество: 
Jucărie „Constructor TechnoK” 90 detalii, art. 6825 Jucărie „Constructor TechnoK” 90 detalii, art. 6825 Jucărie „Constructor TechnoK” 90 detalii, art. 6825 Jucărie „Constructor TechnoK” 90 detalii, art. 6825

Jucăria „Constructor TechnoK” are 90 de elemente diferite, printre care sunt interesante pante, piste și mașini. Cărămizile de construcție sunt mari și convenabile pentru copiii de la 2 ani. Din ele se pot construi diverse forme: garaje, parcări, case, nave sau figuri de animale. Iar pistele de mare viteză și 2 mașini sport cu siguranță le vor oferi copiilor emoții de neuitat. Cât de interesant este să organizezi curse cu prietenii și să alergi cu mașini pe pârtii. Mașinile sport cu „ochi” tampprimați sunt o opțiune interesantă care adaugă „viață” designerului.

Pentru a ajuta tinerii constructori - instrucțiuni detaliate pas cu pas.

Setul de construcție este una dintre cele mai populare jucării în rândul copiilor de toate vârstele.

La urma urmei, acesta nu este doar un joc captivant, ci și un accesoriu util pentru dezvoltare și educație. Puteți construi o mașină, o casă, o navă spațială, puteți explora adunări și fracții!

 

„Konstructor TechnoK” îndeplinește toate cerințele de siguranță, elementele nu au margini ascuțite și miros străin. Detaliile au o culoare strălucitoare care nu rămâne pe degetele copiilor. Cărămizile sunt plăcute la atingere, ușor de pliat, în timp ce structura asamblată este puternică și își menține forma.

 

Instrucțiunile colorate pas cu pas sunt obligatorii, mai ales atunci când un copil ajunge să cunoască constructorul. Colectând modele conform instrucțiunilor, copiii explorează posibilitățile constructorului și învață elementele de bază ale construirii formelor de bază.

Construirea din diverse elemente dezvoltă abilitățile motorii fine și ajută la antrenarea coordonării mișcărilor. De asemenea, părinții, jucându-se cu copiii, îi învață cuvinte noi: numele de culori, forme, animale, clădiri și transport. Compunând o întreagă structură, copiii dezvoltă imaginația și gândirea spațială. Jocurile interesante cu un constructor educă atenția, răbdarea și perseverența. Jucându-se împreună, copiii dezvoltă abilități sociale și de comunicare. Ei trebuie să coopereze, să discute următorii pași și să negocieze pentru a rezolva sarcinile stabilite.

 

Încercați, experimentați, faceți greșeli și reciclați. Învățăm prin joacă, creând ceva nou, aflăm mai multe despre noi și despre lume!

Ambalaj - cutie luminoasa (49,3 x 38 x 12 cm).

Într-un set de 90 de elemente și instrucțiuni.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок