Patut din lemn cu baldachin

(Код: )

Patut din lemn cu baldachin
Старая цена 865.00 Лей
Цена: 780.00 Лей
Количество: 
Patut din lemn cu baldachin regal, lenjerie de pat și sertar (colecția "Diamond Princess" alb) art.71219Patul păpușii cu sertar pentru depozitarea ușoară a accesoriilor din colecția „Diamond princess” este realizat în culori albe și roz și decorat cu cristale strălucitoare și panglici elegante din satin.
Un pătuț cu o cutie de depozitare pentru accesorii este perfect pentru jocurile de rol ale mamelor și fiicelor. Aceste jocuri permit copilului să-și arate imaginația, acuratețea, să se familiarizeze cu conceptele de responsabilitate și îngrijire, să dezvolte abilități motorii fine ale mâinilor și să se simtă ca o mamă grijulie. cu alte jucării din această colecție.
Un pat elegant și confortabil, decorat cu volane, o pernă clasică, o pernă cu panglici elegante, o pătură mărită și o saltea moale sunt furnizate împreună cu patul. Toate lenjeria este fabricată din bumbac 100%. De asemenea, sunt incluse strasuri.

Dimensiune produs 445 * 226 * 466mm (asamblat)Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
home bottom icon1 Доставка по Кишиневу home bottom icon2 Готовность к отправке в тот же день home bottom icon3 Гарантия качества товаров home bottom icon4 Гибкая система скидок